Cégünk

Cégünk, a Terra Optima Kft. a belga Degroux & Partners-szel együttműködve forgalmazza – hazánkban kizárólagos joggal - a Candle Concept® lámpákat.
Termékeink világszerte 6500 vendéglátóhelyen fellelhetőek, melyek általában exkluzív éttermek, szállodák.

Van az úgy néha, hogy útra kell kelni. Elmenni messzi, távoli világba. Új dolgokat látni, hallani, tapasztalni. Tanulni, ellesni jó ötleteket, s amit lehet, hazahozni.
Úgy alakult az életem, hogy több mint egy évtizeden át az USA különböző államaiban laktam és dolgoztam. Az ott tartózkodásom során gyakran találkoztam baráttokkal, üzletfelekkel különböző éttermekben, vendéglátóhelyeken, s egyre csak érlelődött bennem egy érzés. Hogy itt valami más. Itt valami nem olyan, mint otthon. Valahogy jobb, több. És az érzés lassan gondolattá, felismeréssé érett.
Alapvető különbség a két világ között, hogy ott talán több gondot fordítanak az apró részletekre. A hangulatvilágítás, a lámpák, a meghitt, otthonos légkört teremtő apró világítótestek, és azok professzionális alkalmazása az, amitől olyan más egy éttermi miliő „odaát”, és itthon. Észrevettem azt is, hogy az ember, ha belép egy vendéglőbe, ösztönösen azt az asztalt választja, amin van valami plusz. Valami ötletes. Mondjuk egy hangulatos kis lámpa. És ez a plusz, ez az apró, ám mégis oly jelentős valami hiányzik (és lássuk be, nagyon hiányzik) a hazai vendéglátósok kelléktárából. Pedig valójában ezek adják meg egy hely hangulatát, és ezek azok, amiket a vendég akarva-akaratlanul is megjegyez - és ami miatt később visszatér.

Sánta Ákos ügyvezető igazgató

Exkluzív hangulatlámpáink azon túl, hogy környezetkímélők és gazdaságosak, további előnyökkel bírnak.
Mobilak nem csúfítják elegánsan terített asztalát a világítótestekből kígyózó vezetékek.
Az eső vagy a szél sem oltja el őket, ezért ideális megoldást nyújtanak teraszok, erkélyek megvilágítására is.
Segítségükkel elfelejtheti a kormot, a lecsöppenő viaszt, vagy akár a tűz- és balesetveszélyt is.
Felszabadulhat raktárában az a polc vagy sarok, ahol a gyertyákat, villanykörtéket tartotta készleten.
Végül, de nem utolsósorban ne feledkezzünk meg az időfaktorról se: lámpáink beüzemelése másodperceket vesz csupán igénybe.

Horváth László marketingigazgató