Miért jó?

Napjainkra sikerült üvegbúrába szelídítenünk az egykor életet jelentő lángot, de tény, hogy fény és fény, pontosabban fényforrás és fényforrás között még mindig hatalmas különbség lehet. Mert bár világítani tűzzel is lehet – eleink mást sem tehettek -, ma már nem ez a módi.

És nem is volna gazdaságos. No, meg ésszerű sem, hiszen míg – csak, hogy ne kanyarodjunk egészen a tábortűzig vissza - a hagyományos viaszgyertya vagy teamécses millió kellemetlenséget, plusz munkát és költséget, sőt, talán veszélyt is jelenthet, addig a kevésbé kőkorszaki, immár villamos energiával működtetett lámpák használata kényelmes, tiszta, hatékony, modern, időtálló, sokkal kevésbé balesetveszélyes és nem utolsósorban üzembiztos.

Van viszont egy még jobb megoldás.
Bő másfél évtizeddel ezelőtt egy belga cég az éttermek, szállodák és különféle vendéglátó helyek speciális igényeit vizsgálva alkotta meg a Candle Concept® termékcsaládot. Az általuk – és immár általunk – kínált, exkluzív minőségű hangulatlámpák technológiájukban és megjelenésükben is különlegesek.

A Candle Concept® hangulatlámpái az elektromos árammal működtetett világítótestek minden előnyös tulajdonságát hozzák, s ennél még sokkal többet is: a hagyományos gyertyák meleg fényét adják Önnek a tűzveszély kockázata nélkül; használatuk kényelmes, biztonságos, akár nyolc órán át is világíthatnak folyamatosan a legcsekélyebb mennyiségű hálózati energia felvétele nélkül. S természetesen amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy „konnektorfüggetlenek”, vagyis bármikor, bárhova elhelyezhetőek, hiszen a Candle Concept® lámpáit nem kötik gúzsba holmi elektromos vezetékek.

A Candle Concept® professzionális hangulatlámpái a rendkívüli esztétikai értéken túl jelentős energia- és pénzmegtakarítást is jelentenek Önnek és vállalkozásának. Íme egy összehasonlító táblázat, mely rendszerünk és a hagyományos viaszgyertya költségeit veti össze egy két éves időszakot és 0,18 Euros gyertyaárat véve alapul.

Költséghatékonyság
 
Kiadások
 
 
 
 
 
 
napi költség/ asztal
megtakarítás 2 év alatt

Hagyományos hangulatvilágítás gyertyával Folyamatos költség:

€0.18 /gyertya
€5.49 /hó/asztal
€81 /hó/15 asztal

€1944/2 év/15 asztal
€0.18
€0

Candle Concept® hangulatvilágítás Egyszeri költség:

€667/15 akkumulátor gyertya+ töltő 15/220 V
+ €22.20 mini égők + sárga műanyag fedő égők
€689.20/ 2 év/ 15 asztal
€0.006
€1254.80

És, hogy mindez minek köszönhető?

A titok nyitja az akkumulátor.
Az akkumulátor, amit

  • akár ezerszer is újratölthetünk, ami
  • 8-10 óra folyamatos működést biztosít, majd egy éjszaka alatt feltöltődik
  • élettartama - használattól függően - 2-3 év, és amire
  • 2 év garanciát vállalunk minden tartozékával együtt.